Fysioterapi

Fysioterapi hos Aarup Fysioterapi & Træningscenter. Vi tilbyder undersøgelse, behandling og genoptræning, så vi sammen får helt styr på dit problem. 

Om fysioterapien

Har du problemer med bevægeapparatet kan vi hjælpe dig med at finde frem til, hvordan du bedst håndterer det. Vi starter med en undersøgelse og ud fra den tilrettelægger vi behandling samt passende træning/øvelser for at afhjælpe problemet og forebygge, at det vender tilbage.

Med Fysioterapi hos Aarup Fysioterapi & Træningscenter er vi klar til at hjælpe alle, unge som gamle, med alt fra akutte skader til kroniske lidelser. I forbindelse med klinikken ligger vores træningscenter. Dette benytter vi ofte til at kombinere behandling og træning for at opnå bedst mulige resultat og forebygge at problemerne genopstår.

De fleste har en henvisning til fysioterapi fra egen læge eller sygehus, men det er ikke er krav. Mange har også en forsikring som dækker behandling og genoptræning. 

Ved medlemskab af sygeforsikring “danmark” ydes tilskud til fysioterapi.

Priser for behandling

Med henvisning fra lægen

  • Første konsultation 297,09 kr.
  • Normal behandling 188,90 kr.

Uden henvisning fra lægen

  • Første konsultation 489,44 kr.
  • Normal konsultation 311,21 kr.

Afbud meldes senest 24 timer før aftalt tid.
Ved udeblivelse tillægges et gebyr på 311,21 kr.

Priser for hold

I tvivl om vi kan hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller henvende dig på klinikken hvis du har spørgsmål omkring hvad vi kan gøre for dig.