Fysioterapi behandling

Fysioterapi behandling

Vi starter altid med en samtale om, og en tilhørende undersøgelse, af dit problem. Der igennem kan vi planlægge den bedst mulige vej til din bedring. Et forløb hos os vil oftest bestå af både manuel behandling og vejledt træning samt hjemmeøvelser. Alt efter det konkrete problem tilbyder vi mange forskellige former for behandling. Nedenfor kan du læse mere om behandling og træning i forbindelse med nogle specifikke diagnoser, samt om de behandlingsformer vi tilbyder som ligger udover de traditionelle fysioterapeutiske tiltag.

Behandlingen med MLS Laserterapi styrker immunforsvaret, optimerer cellefunktioner i det skadede område og støtter dermed kroppens egen evne til hurtigere at hele ved skader. Tilmed er MLS Laserterapi som oftest, uden helt smerter og gener.

Lyset fra laseren stimulerer blodcirkulationen og dæmper inflammation. Kroppens celler omkring skaden, der allerede er i gang med en reparationsproces, får via laserens lys tilført energi, som styrker og accelerer kroppens naturlige reparation- og helingsproces.

Derved opnås smertedæmpning og optimal heling gennem laserbehandlingen.

I tvivl om vi kan hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller henvende dig på klinikken hvis du har spørgsmål omkring hvad vi kan gøre for dig.