FysioPilates

For dig, som ønsker en skånsom og effektiv træningsform, hvor alle kan være med.
Prøv FysioPilates hos Aarup Fysioterapi & Træningscenter

FysioPilates hos Aarup Fysioterapi & Træningscenter

I træningen fokuseres på vejrtrækningen under øvelserne, hvorved der gives de mest optimale arbejdsforhold for kernemuskulaturen (de stabiliserende muskler). Det oparbejder muskelstyrke omkring leddene, giver stabilitet og øget koordinationsevne. Derved opnås en bedre kropsholdning, smidighed, balance og øget kropsbevidsthed.

Øvelserne foregår langsomt, med rolige kontrollerede bevægelser. Det er primært øvelser på måtte, der kan kombineres med forskellige redskaber. Det kan dog godt give sved på panden, men er ikke pulstræning og alle uanset alder og fysisk form kan deltage.

Der er træning en gang om ugen onsdag eftermiddag kl 15.45-17.00.

Mulighed for tilskud fra “danmark“.

Fakta

Pilates er et koncept udviklet i starten af 1900-tallet af Joseph H. Pilates, og er et system af stræk og styrkeøvelser, som giver stabilitet, udholdenhed og smidighed i muskelkorsettet.

Tilsat lidt nyere viden fra fysioterapien giver det en glimrende metode til at facilitere den naturlige holdning af ryggen, nedsætte spændinger i kroppen og øge kropsbevidstheden.

I tvivl om vi kan hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller henvende dig på klinikken hvis du har spørgsmål omkring hvad vi kan gøre for dig.