Barselshold

I løbet af graviditeten sker der mange forandringer med din krop, og det er derfor vigtigt at træne kroppen efter din fødsel. Du kan læse meget mere om vores barselshold her på siden.  

Barselshold hos Aarup Fysioterapi & Træningscenter

I løbet af graviditeten sker der mange forandringer med din krop, og det er derfor vigtigt at træne kroppen efter din fødsel. Under graviditeten vil din kropsholdning ændres, mavemusklerne bliver lange og svækkes og ryggens muskler bliver ofte overbelastede.

Du kan gå til og fra undervisningen som din baby tillader det. Derudover er det muligt at medbringe lifte og barnevogne i lokalet, ligesom det er muligt at lade børnene sove i deres barnevogne på græsset lige uden for lokalet. 

Balance i kroppen

For igen at opnå balance i kroppen kan det være nødvendigt at træne både bækkenbund og mave- og rygmuskler, men også balder og ben. Vores fysioterapeut vil træne og vejlede dig igennem et forløb med fokus på de vigtigste områder efter din graviditet, bl.a.:

– Styrke bækkenbunden
– Reducere smerter efter fødsel
– Øge muskelstyrke & kondition

Vi tilbyder et hold med netop de træningsøvelser der er vigtige for din krop efter en fødsel, samt træning med andre nybagte mødre.

Barselshold hos Aarup Fysioterapi & Træningscenter
Barselshold hos Aarup Fysioterapi & Træningscenter
Barselshold hos Aarup Fysioterapi & Træningscenter
I tvivl om vi kan hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller henvende dig på klinikken hvis du har spørgsmål omkring hvad vi kan gøre for dig.