GLA:D Hofte & knæ

Hos Aarup Fysioterapi & Træningscenter tilbyder vi GLA:D, som er et træning og uddannelsestilbud med udgangspunkt i den nyeste viden omkring artose i hofter og/ eller knæ.

GLA:D - Godt Liv med Artrose i Danmark

Har du artrose (slidgigt) i dit knæ eller hofte? Så kan GLA:D være noget for dig!

Et GLA:D forløb er uddannelse og træning til alle, der har artrose i hofter og/eller knæ. GLA:D er udviklet på Syddansk Universitet, er baseret på den nyeste viden og tilbydes af vores certificerede fysioterapeuter.

Forløbet er på 9 uger, med starttest, 2 x undervisning, 16 x superviseret træning og retest. Herefter er der mulighed for at fortsætte træningen på vores GLA:D fortsætter hold.

Se evt. mere på www.glaid.dk

Hvad er artrose?

Navnet ”artrose” er latin og er det moderne og korrekte navn for slidgigt, som er den mest almindelige ledsygdom i Danmark. Betegnelsen ”slidgigt” er egentlig misvisende, da stort set alle får artrose i løbet af livet uanset beskæftigelse og aktivitetsniveau.  I Danmark lider ca. 1 mio. danskere af symptomer på artrose. Ledsygdommen er den mest almindelige årsag til funktionsnedsættelse og lavt aktivitetsniveau hos ældre mennesker, men er også almindelig hos yngre og midaldrende personer.

Specifik træning i kombination med viden om artrose kan reducere smerter og øge funktionsniveauet hos de med gener fra artrose. Derfor anbefales det at afprøve dette ved artrosegener, og er oftest et krav før vurdering af evt operation af knæ eller hofte.

Hos Aarup Fysioterapi & Træningscenter tilbyder vi GLA:D
Hos Aarup Fysioterapi & Træningscenter tilbyder vi GLA:D
Hos Aarup Fysioterapi & Træningscenter tilbyder vi GLA:D
I tvivl om vi kan hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller henvende dig på klinikken hvis du har spørgsmål omkring hvad vi kan gøre for dig.