Fysioterapi i Vissenbjerg

Alsidig fysioterapi i Vissenbjerg

Hvis du har en fysisk udfordring eller måske en mental lidelse som gør, at du ikke har fuld kontrol over dine muskler og led, kan fysioterapi i Vissenbjerg hjælpe dig. Vi vil tage os af dig og gøre vores bedste for, at du får din fulde førlighed og kontrol tilbage, samt at du kommer af med smerter.

Vores fysioterapeuter i Vissenbjerg har mange forskellige kurser i bagagen, og takket være deres unikke interesseområder kan de hjælpe mange forskellige patienter og afhjælpe et væld af problemstillinger.

Derfor hjælper fysioterapeuterne på vores fysioterapiklinik i Vissenbjerg med alt fra at afhjælpe hold i ryggen og til at hjælpe patienter med at finde de indlægssåler, der er bedst til netop dem. Hvis dine fødder, ankler eller ben er ømme, kan det være, fordi du har under- eller overpronation, og det handler i så fald om at rette fødderne op, så det ikke forårsager smerte. Dét kombineret med fysioterapi giver gode resultater.

Vores klinik i fysioterapi i Vissenbjerg har mange specialer, som vi kan hjælpe patienter med, og derfor gør vi det bl.a. også nemmere for patienter med Parkinson at fungere og trives i deres hverdag med sygdommen.

På vores fysioterapiklinik i Vissenbjerg hjælper vi bl.a. også patienter i form af akupunktur, massage, bandager og laserbehandling.

Hvem laver fysioterapi i Vissenbjerg?

Når du kommer på vores fysioterapiklinik i Vissenbjerg, er du i trygge, kyndige hænder. Udover klinikkens ejer, Jesper Damgaard, er der også en lille håndfuld andre fysioterapeuter samt en sekretær og en fysioterapeutstuderende.

Jesper Damgaard er uddannet fysioterapeut, og siden studiets afslutning i 1996 har Jesper deltaget i flere forskellige kurser. Han har dermed særlig dybdegående viden om diagnosticering af bl.a. nakke, skulder, hofte, knæ og ankler. Jespers kursus i whiplash har givet ham særlig indsigt i skader forbundet med piskesmæld. Han har også deltaget på kurser i osteopatiske teknikker.

Du kan læse om Jespers uddannelsesbaggrund og kurser samt se hans interesseområder på siden “Om klinikken“.

Inde på siden kan du også læse om de andres uddannelsesbaggrunde og interesseområder. Eksempelvis kan du se, at Maja har en særlig interesse for bl.a. styrketræning, og at Kamilla er særligt interesseret i akupunktur. Sidst men ikke mindst er der også Jakobs interesse for at hjælpe børn med motoriske problemer og adfærdsvanskeligheder.

Når du tager ind på vores klinik for fysioterapi i Vissenbjerg, får du behandling af de bedste inden for feltet, og vi sørger for, at du føler dig godt til rette. I samarbejde med dig finder vi frem til, hvad udfordringen er, og hvordan vi bedst afhjælper den, sådan at du igen får fuld glæde af og kontrol over din krop.

Lyder det som noget du vil kunne have gavn af? Så skal du være velkommen til at kontakte os!

Du kan kontakte os på 64 43 22 14 eller på info@aarupfysioterapi.dk

I tvivl om vi kan hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller henvende dig på klinikken hvis du har spørgsmål omkring hvad vi kan gøre for dig.